Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.06.2024

14/06/2024

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις πρώτα το τι θέλεις να κάνεις στο μυαλό σου και μετά να κάνεις το πρόγραμμά σου. Κινείσαι βιαστικά και προσπαθείς να διαχειριστείς τα πρέπει του σήμερα και κάποια πρέπει του παρελθόντος, θεωρώντας πως θα τα καταφέρεις εξίσου. Κάπου εκεί θα το χάσεις και θα σε πιάσουν τα νεύρα σου. Για αυτό θέλει μια σειρά σήμερα. Η τάση σου να κάνεις τα πάντα με μια υπερβολή μπορεί να δώσει το λάθος μήνυμα στους άλλους. Πέρα από αυτό όμως, προσπαθείς να κάνεις όσο πιο ριζοσπαστικούς τους στόχους που έχεις. Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται σήμερα, για να γίνουν εύκολα πράξη.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν και χρειάζεται να βάλεις κάτω τα πλάνα σου και να δεις τι προχωρά και τι όχι, καθώς επίσης και τι έχει προοπτικές εξέλιξης. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις αποφάσεις και να βγεις από το comfort zone σου, για να δεις την εξέλιξη που θέλεις. Κάποια οικονομικά ζητήματα, πιθανότατα από το παρελθόν, θα βρεθούν μπροστά σου για να τις τακτοποιήσεις. Επίσης, καλό είναι να αντιληφθείς τι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα και να μην πέσεις στη λούπα ότι της πεσμένης αυτοπεποίθησης. Φαίνεται πως έχεις τις προοπτικές να προχωρήσεις σημαντικά στους στόχους σου σήμερα, αρκεί να διατηρήσεις κάποιες ρεαλιστικές προοπτικές και να μην παρασυρθείς.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού. Κάποιες μικροβλάβες μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμα και να σου πάρουν περισσότερο χρόνο μέχρι να τις τακτοποιήσεις. Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι και η ψυχολογία σου, καθώς έχεις μια απογοήτευση, μια άρνηση να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν, ενώ στο μυαλό σου έρχονται και παρελθοντικά περιστατικά που το κάνουν πιο έντονο όλο αυτό. Βρίσκεις μια διέξοδο μέσα από συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν όμως. Καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και στα επαγγελματικά, γιατί φαίνεται κάπως έντονο παρασκήνιο σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, χρειάζεται να πάρεις λίγο το χώρο σου και να βάλεις σε μια σειρά κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου. Αυτές τις μέρες νιώθεις πως βομβαρδίζεσαι με πληροφορίες από παντού και δεν έχεις προλάβει να τις επεξεργαστείς όπως θέλεις. Και αυτό σήμερα σου δημιουργεί μια ένταση και μια δυσκολία να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων και μένεις πιο πίσω από τις εξελίξεις. Η μέρα έχει ένα έντονο feeling και το συναίσθημα που σου δημιουργείται είναι κάπως στενάχωρο. Μπορείς να το κρύψεις ή να το διαχειριστείς και να μη βγει προς τα έξω, η μέρα όμως έρχεται να σου πει πως τα δύσκολα πρέπει να τα διαχειριστείς και να μην μαζεύεις μέσα σου.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο και να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις ή ταραχές στον τρόπο που κυνηγάς τους στόχους σου. Οικονομικά ζητήματα κυρίως, έρχονται να φέρουν στο προσκήνιο τις δυσκολίες αυτές και να δείξουν πως χρειάζεται ένας νέος προγραμματισμός για να καλύψεις υποχρεώσεις και να διαχειριστείς το άγχος για το πώς θα πάει παρακάτω. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να έχεις το νου σου σε θέματα που σχετίζονται και με κοινά οικονομικά που έχεις, καθώς χρειάζεται να επανεξετάσεις το πόσο εμπιστεύεσαι κάποιες κινήσεις που κάνουν τα άτομα αυτά.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα η μέρα μοιάζει με πρόκληση, από αυτές όμως που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Προσπαθείς να ρυθμίσεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό από τη μια σου αρέσει, από την άλλη όμως σου δημιουργεί κι ένα άγχος. Η μέρα έχει αρκετές εντάσεις, καθώς υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία και θα χρειαστεί να ασχοληθείς και πάλι με κάποια παρελθοντικά περιστατικά, ενώ χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να προλάβεις διάφορα που μπορεί να προκαλέσουν οι απέναντι, για να σε μπερδέψουν ή να σε αποπροσανατολίσουν και να χάσεις τη μπάλα πιο εύκολα. Κάποια ευκολία σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξει σήμερα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι το καλύτερο να πάρεις το χώρο σου. Ακόμα δεν έχεις συνέλθει από χτες και η ένταση φαίνεται να παραμένει και σήμερα. Δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς όλο αυτό και αντιδράς κάπως πιο έντονα. Στη δουλειά υπάρχει μια παρασκηνιακή δράση που ναι μεν την αντιλαμβάνεσαι, αλλά έχεις και τις αμφιβολίες σου για το αν ισχύει. Είναι σημαντικό σήμερα να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις και να διατηρήσεις αυτό το φιλοσοφημένο δρόμο που επιλέγεις αυτό το διάστημα, για να μην παρεκτραπείς. Κάποια παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν και θα χρειαστεί να τα ξεκαθαρίσεις ή να το βάλεις στο πρόγραμμα το ξεκαθάρισμα αυτό.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα υπάρχει μια ένταση με τους φίλους σου. Υπάρχουν διάφορα που ακούγονται στην παρέα και νιώθεις μια δυσκολία να καταλάβεις τι ισχύει και τι απλά λέγεται για να δημιουργήσει εντυπώσεις και για να δημιουργήσει πρόβλημα. Πέρα από αυτό, υπάρχουν κάποιες πιο απαιτητικές διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρώσεις για να ξεμπερδέψει το πράγμα και να δεις πιο ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις για τους στόχους σου. Προσοχή σε υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις στο επαγγελματικό σου κομμάτι, αλλά και στο πόσο ακραία μπορεί να εκφραστείς σήμερα. Πολύ σημαντικό το ότι νιώθεις αρκετά ικανός πως μπορείς να βγάλεις άκρη και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, εστιάζεις στο πώς θα βγάλεις άκρη μέσα στο χάος που επικρατεί στη δουλειά σου και να κρατήσεις τη θέση σου όσο πιο καθαρή γίνεται. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια δυσκολία να συνεννοηθείς με τους συναδέλφους σου, και αυτό ίσως ένα σημάδι σήμερα πως πρέπει να το παλέψεις κάπως πιο μόνος σου. Και αυτό σαν διαδικασία θα σου δημιουργήσει ένα έντονο συναίσθημα και μια απογοήτευση πως ίσως σε έχουν τύπου απομονωμένο. Εσύ ξέρεις όμως πώς να το φέρεις στα μέτρα σου όλο αυτό, και το μυαλό σου δουλεύει πιο βαθιά, επομένως δε θα δυσκολευτείς να βρεις τη λύση που θέλεις. Ψυχραιμία και προσεγμένες αντιδράσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να απαντάς στο οτιδήποτε ακούς. Αντιθέτως, εστίασε στο να παρατηρήσεις τι δε λειτουργεί για σένα σήμερα και στο να το προσαρμόσεις πιο κοντά στις ανάγκες σου. κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τις πληροφορίες που σου δίνονται δημιουργεί μπέρδεμα. Κι επειδή δε μπορείς να βγάλεις άκρη, μαζεύεσαι και προσπαθείς να τα αναλύσεις στο κεφάλι σου, κάνοντάς τα πιο χαοτικά. Το σημαντικό της ημέρας είναι πως έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφές που θα σε ευνοήσουν οικονομικά.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στο τι «ξυπνά» τους φόβους σου και τι μπορεί  εύκολα να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στη μέρα σου. Γενικά, η μέρα σήμερα έχει μια τέτοια ενέργεια, καθώς διάφορες δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια και αντιλαμβάνεσαι πως κάπου χωλαίνει ο τρόπος που διαχειρίζεσαι καταστάσεις. Η ανάγκη που έχεις να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις, δημιουργούν σήμερα κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά και στο πώς διαχειρίζεσαι το συναίσθημα που δημιουργείται. Υπάρχουν απαιτήσεις και οι αντιδράσεις που δέχεσαι, σε ταράζουν. Μπορείς όμως να το καταλάβεις και μέσα από ψύχραιμους χειρισμούς θα βγάλεις άκρη. Προσοχή σε οικονομικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα εστιάζεις στη στάση που έχουν οι άλλοι απέναντί σου. Βλέπεις περίεργες συμπεριφορές που σου δημιουργούν μια απογοήτευση και σε βάζουν σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι το τι μπορεί να έχει λάθος. Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια διαφορά και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να προσφερθείς και να βοηθήσεις όσους δυσκολεύονται με αυτά που έχουν αν κάνουν, για να μπορέσεις να τους προσεγγίσεις και να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα. Από την άλλη, φαίνεται πως κι εσύ οργανώνεσαι και διαχειρίζεσαι κάποιες κινήσεις για να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να δώσεις όμως και χώρο στους άλλους να εκφραστούν, είτε συναισθηματικά είτε λεκτικά.