Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.04.2024

12/04/2024

Κριός
Κριέ μου, με ωραίες συζητήσεις ξεκινά η μέρα σου και αυτό σε κάνει να λάμπεις και να γίνεσαι πιο κοινωνικός. Από την μία γίνεσαι το επίκεντρο επικοινωνιακά – και δεν έχεις καλύτερο – ενώ από την άλλη κάνεις νέες γνωριμίες και νιώθεις καλύτερα μέσα από αυτή σου την κοινωνικότητα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό σήμερα, είναι πως αναλύεις τα πράγματα εσωτερικά κάπως διαστρεβλωμένα. Δεν έχεις καθαρή εικόνα και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσεις σε υπερβολικά συμπεράσματα, και από εκεί σε αντίστοιχες αντιδράσεις. Παράλληλα, απογοητεύεσαι και διάφορα που συνειδητοποιείς, αλλά επιλέγεις να μην τα εξωτερικεύσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, κάποιες παρασκηνιακές εξελίξεις είναι αρκετά θετικές και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού κι εσύ αντιλαμβάνεσαι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα πλάνα σου προχωρούν κανονικά. Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και κάποια κομμάτια συγκεκριμένων ατόμων από τον κύκλο σου. Αυτό που θέλει αρκετή προσοχή είναι να προσέξεις τα άτομα με τα οποία κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς παίζει είτε να απογοητευτείς από την έκβασή τους είτε να γίνεις στόχος εκμετάλλευσης. Η μέρα θέλει προσεκτικές κινήσεις σε αυτό το κομμάτι και να μη βασιστείς σε οτιδήποτε ακούσεις.

Δίδυμοι
Η μέρα σου, Δίδυμε, ξεκινά αρκετά θετικά, με μια επικοινωνιακή αλλά και κοινωνική διάθεση. Έχεις την επιθυμία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να ξεφύγεις λίγο από την πίεση της καθημερινότητας και από όλα αυτά που πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις ή να βρεθούν ευκαιρίες για συνεργασίες. Το σημαντικό είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να βρίσκεσαι σε μια διαρκή εγρήγορση για να αποφύγεις διάφορες εξαπατήσεις, ενώ παράλληλα θα πρέπει να διαχειριστείς και αυτό το αίσθημα απογοήτευσης από διάφορα που μαθαίνεις μέσα στη δουλειά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, παραμένεις κάπως απόκεντρο σήμερα και δεν ασχολείσαι με πολλά. Παρά μόνο με αυτά που σε απασχολούν ή νιώθεις ότι σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Επαγγελματικά δίνεις κομμάτια του καλύτερού σου εαυτού στην επικοινωνία και έρχεσαι κοντά με άτομα που μπορεί να σε στηρίξουν σε δύσκολες περιπτώσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνεις επί τούτου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το ότι μπορεί να υποστηρίξεις απόψεις που έχουν λάθος βάση και να θεωρηθείς περίεργος χαρακτήρας. Δώσε βάση σε αυτά που ακούς και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις που δεν είσαι σίγουρος για αυτά που ακούγονται.

Λέων
Λέοντα, το ότι θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με την κοινωνική σου δικτύωση είναι κάτι το θετικό για σήμερα, καθώς χώνεσαι σε παρέες και μπλέκεσαι σε συζητήσεις που σου δίνουν το φως που χρειάζεσαι και από εκεί και πέρα γίνεσαι πιο εύκολα το επίκεντρο. Καλό είναι να προσέξεις τις υπερβολές σου μέσα σε αυτές τις συζητήσεις. Επίσης, αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή είναι το πού ανοίγεσαι αλλά και τι μοιράζεσαι με τα άτομα αυτά. Μπορεί να σε ψαρέψουν εκεί που δεν είσαι υποψιασμένος ή να βρουν κάποιο αδύνατο σημείο – αν είναι άτομα που σε βλέπουν ανταγωνιστικά – και να οργανωθούν κατάλληλα.

Παρθένος
Κάποια επαγγελματικά κομμάτια ανοίγουν πάλι σήμερα, Παρθένε μου και σου δίνουν την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος. Πιθανότατα οικονομικά ζητήματα να έρχονται στο προσκήνιο για να τα διαχειριστείς, κάτι που θα ενισχύσει σημαντικά την εικόνα σου στην περίπτωση που τα καταφέρεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι το με ποιους επιλέγεις να συνεργαστείς σε αυτό το κομμάτι, καθώς μπορεί να βρουν ευκαιρία και να σε εκθέσουν. Κεραίες ανοιχτές και κράτα σημειώσεις, για να προλάβεις τα γεγονότα, αλλά και για να γλιτώσεις τη μεγαλύτερη απογοήτευση.

Ζυγός
Μέσα από κάποιες επαφές που κάνεις σήμερα, Ζυγέ μου, καταλαβαίνεις πως μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν και μάλιστα άμεσα. Κάποιοι συνεργάτες καταλαβαίνουν την ανάγκη σου να δεις κι εσύ περισσότερο θετικά κάποιες καταστάσεις και σε προσεγγίζουν για να καταλάβουν καλύτερα τι σου συμβαίνει, αλλά και να σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις. Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή σήμερα, είναι το κομμάτι της δουλειάς αλλά και η καθημερινότητά σου. Υπάρχει η περίπτωση να επαναπαυτείς στη βοήθεια συναδέλφων, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση και να βρεθείς εκτεθειμένος και απογοητευμένος στο τέλος της ημέρας.

Σκορπιός
Κάποια αρκετά δικά σου κομμάτια – ξέρεις αυτά που είναι στα βαθιά σου σκοτάδια – έρχονται σήμερα στην επιφάνεια να σου δείξουν πως κάτι πρέπει να κάνεις, Σκορπιέ μου. Η αλήθεια είναι πως κάποια ερωτηματικά που έχεις στο κεφάλι σου με τη δουλειά απαντώνται αρκετά θετικά σήμερα, είτε μέσα από συζητήσεις που ξεδιαλύνουν το τοπίο, είτε μέσα από τη δική σου ενεργότερη συμμετοχή. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο πολύ επενδύεις σε επαγγελματικές προτάσεις που γίνονται σήμερα, καθώς παρασύρεσαι και δεν ακούς και τόσο πολύ το ένστικτό σου, που σε προειδοποιεί για την ενδεχόμενη απογοήτευση που αχνοφαίνεται.

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα έχεις την έμπνευση να βρεις διάφορους τρόπους για να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους, με τα δικά τους θέματα και να βρεις λύσεις, ώστε να αποφύγεις να ασχοληθείς με τα δικά σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με την απογοήτευση που σου δημιουργούν άτομα του κύκλου σου. Πιθανότατα να προέρχεται και από την ίδια σου τη σχέση. Νιώθεις όμως αρκετά δοτικός και θέλεις να μοιραστείς κάποια κομμάτια σου με τους άλλους μέσα από τις προσωπικές σου εμπειρίες. Καλό είναι να υπάρξει μια προσοχή και σε συζητήσεις με την οικογένεια, γιατί και από εκεί θα υπάρξει κάτι παράξενο.

Αιγόκερως
Μια μέρα που εσύ παραμένεις εστιασμένος στο εργασιακό σου κομμάτι, Αιγόκερέ μου, και αυτό σε βοηθά να ανέβεις αρκετά ψυχολογικά. Νιώθεις πως σήμερα βρίσκεις κάπως περισσότερο τον εαυτό σου. Από την άλλη, νιώθεις ότι μπορείς να ανοιχτείς επικοινωνιακά περισσότερο σε κάποια άτομα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, και αυτό δημιουργεί έναν πιο ισχυρό δεσμό από πλευράς σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τάση σου να ξανασκεφτείς κάποια περιστατικά και να αποφασίσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομα που έχεις απομακρυνθεί, θεωρώντας πως ίσως να υπήρξες υπερβολικός.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, νοητικά έχεις μια πολύ καλή διάθεση και μια επιθυμία να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Να αποκοπείς από αρνητισμούς και να μην εστιάσεις σε πράγματα που θα σε ρίξουν ψυχολογικά. Οι συζητήσεις που κάνεις μπορεί να σου δώσουν τροφή για σκέψη ή για το πώς μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ σήμερα είναι το οικονομικό σου αλλά και το πού επενδύεις για να νιώσεις ασφάλεια. Η απογοήτευση που θα πάρεις θα είναι ένα καλό μάθημα για να κρίνεις καλύτερα, αλλά καταλαβαίνω πόσο μπορεί να σου στοιχίσει. Επομένως, κι εσύ να προσέξεις σήμερα σε αυτό το κομμάτι

Ιχθύες
Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, και κυρίως με το οικονομικό του σπιτιού σου, Ιχθύ μου, τακτοποιούνται πολύ πιο εύκολα σήμερα ή τουλάχιστον μπαίνουν σε μια σειρά για να κλείσουν. Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μην υπάρχουν αρρύθμιστα οικονομικά στη μέση. Επίσης, η ψυχολογία σου είναι αρκετά ανεβασμένη σήμερα και επενδύσεις σε άτομα που μπορεί να σου δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πού σταματά η πραγματικότητα και πού ξεκινά η δική σου φαντασίωση για το πώς έχουν τα πράγματα, γιατί θα απογοητευτείς σύντομα…