Τα Ζώδια της Τετάρτης 22.05.2024

23/05/2024

Κριός
Κριέ μου, σήμερα βάζεις σκοπό να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και δείξεις στους άλλους πως δεν έχει συμβεί κάτι που να σου ρίξει τους ρυθμούς. Έτσι θα ενισχύσεις σήμερα και το δικό σου κομμάτι ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις και ότι παραμένεις δυνατός. Το σημαντικό είναι πως θα χρειαστεί να δώσεις εξίσου βάση σε κάποια οικονομικά ζητήματα, στα οποία τα δεδομένα θα αλλάξουν σήμερα εκεί που δεν το περιμένεις και θα υπάρξει ένταση και εκνευρισμός. Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσεις αυτό το αίσθημα που έχεις από το πρωί για ψύχραιμες αντιδράσεις και να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μη χάσεις το δίκιο σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι κάπως έντονος και απρόβλεπτος απέναντι στους άλλους. Η συγκέντρωσή σου σε επαγγελματικά θέματα και στο πώς θα φτάσεις στο στόχο σου με επιτυχία είναι υψηλή και ίσως οτιδήποτε νιώθεις πως σε αποσπά, το απομακρύνεις από μπροστά σου με συνοπτικές διαδικασίες. Η εσωτερική σου ανάγκη να εξωτερικεύσεις αποτελεσματικά την ενέργεια που έχεις, σε κάνει να λειτουργείς ίσως πιο βιαστικά, αλλά και αρκετά έντονα. Από το απόγευμα και μετά, αντιλαμβανόμενος το πώς αντιδρούν οι άλλοι απέναντι στη στάση που έχεις όλη τη μέρα, σε πιάνει μια απογοήτευση και μια απορία. Μάλλον δεν θα έχεις καταλάβει τον τρόπο σου όλη μέρα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, καταλαβαίνεις την αναγκαιότητα του να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου, προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου στη δουλειά αλλά και να ενισχύσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Κάποια πράγματα που θα δεις σήμερα δε θα σε αφήσουν σε ηρεμία και θα σε κάνουν να σκέφτεσαι σπασμωδικά και απότομα, ενώ δε θα λείψουν τα και ξαφνικά ξεσπάσματα, είτε τα κάνεις εσωτερικά είτε εξωτερικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση σου σήμερα να παραμείνεις προσηλωμένος στα πιστεύω σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει αρκετά απόλυτο σε συζητήσεις κάτι που θα οδηγήσει σε εντάσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά που σε διασκεδάζουν ή να ασχοληθείς με οτιδήποτε θα δώσει μια πιο χαρούμενη νότα στη μέρα σου. Το καλό της ημέρας είναι ότι έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις κάποιες δραστηριότητες για να κλείσεις όμορφα τη μέρα σου ή να την κάνεις πιο ανάλαφρη στο ενδιάμεσο, ενώ συζητήσεις στις οποίες θα συμμετάσχεις θα σε διαφωτίσουν για πολλά που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θέλει σε επαγγελματικές κινήσεις που θα κάνεις, καθώς ή θα αλλάξουν πράγματα και θα ενημερωθείς τελευταία στιγμή ή θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Όπως και να ‘χει, αυτό σε κάνει νευρικό και σου δημιουργεί μια απογοήτευση για την τροπή των πραγμάτων.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα σε πιάνει μια τάση να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το έντονο της ημέρας είναι κάποιες συζητήσεις που γίνονται με την οικογένεια και οι απόψεις που ακούγονται σε κάνει να παίρνεις αποστάσεις και οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά περίεργες και απρόβλεπτες. Μπορεί να νιώσεις ότι προσβάλλεσαι, χωρίς να υφίσταται κάτι τέτοιο. Τώρα, κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα επαγγελματικά σου σε κάνουν νευρικό και απρόβλεπτο, ενώ μπορεί να σε πιάσει και μια απογοήτευση. Χρειάζεται να οργανωθείς καλύτερα και να μην αφήσεις την υπερβολή στις αντιδράσεις σου να σε καταπιεί.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, έχεις στο μυαλό σου το πώς θα μπορέσεις να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά και να βρεις την ηρεμία σου, επιστρέφοντας στην προκαθορισμένη σου ρουτίνα. Απομακρύνεσαι πιο εύκολα από άτομα που στο παίζουν έξυπνοι ή ικανότεροι – ενώ εσύ ξέρεις πως δεν ισχύει αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνεις αθόρυβα. Οι αντιδράσεις σε οτιδήποτε που δε σου κολλάει είναι απότομες και ο τρόπος σου γίνεται κάπως πιο εκρηκτικός. Από το απόγευμα και μετά θα καταλάβεις πως ίσως πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να δεις κάποια πράγματα πιο ήρεμα, ενώ μπορεί να εκφραστείς και πιο ρομαντικά με το ταίρι σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα μπορεί να έχεις ακόμα κάποια ζόρια που να σχετίζονται με τα οικονομικά σου και αυτό να σου δημιουργεί μια πίεση, όμως φαίνεται πως είσαι σε φάση που οργανώνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μπορείς να αναλάβεις περισσότερα πράγματα που θα ενισχύσουν αυτό το κομμάτι. Κάποια πράγματα που μπορεί να τριγκάρουν ανασφάλειές σου σε κάνουν σήμερα να αντιδράς πολύ σπασμωδικά και νευρικά. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια απογοήτευση από τη στάση που έχουν οι άλλοι απέναντί σου. Μπορεί να μην εξελίσσεται ένα συναισθηματικό σου θέμα όπως περίμενες, και αυτό να σε πάρει από κάτω. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, ενώ ψυχολογικά είσαι πάνω κάτω στα ίδια με χτες, από το πρωί παρατηρείς πως έχεις μια διάθεση να οργανωθείς καλύτερα και να εξετάσεις κάποιες επαγγελματικές εναλλακτικές που έχεις κατά νου. Μπορεί αυτό το αίσθημα να σου βγάλει μια πιο οργανωμένη έμπνευση ή να θελήσεις να δώσεις μια δομή στον τρόπο που επικοινωνείς μέσω του φλερτ. Το πρόβλημα είναι πως ανά στιγμές σε πιάνει μια αντιδραστική φάση και δεν μπορείς να καταλάβεις το τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Από το απόγευμα και μετά μπορεί να έρθουν ξεκαθαρίσματα με τους απέναντι, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια πράγματα καλύτερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα παρατηρείς και ενώ σου δημιουργούνται συναισθήματα που άνετα θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν να κάνεις χαμό. Νιώθεις όμως πως οφείλεις να παραμείνεις συγκρατημένος και να οργανώσεις καλύτερα τα δεδομένα σου για να απαντήσεις μέσα από τις πράξεις σου και όχι με λόγια. Στη δουλειά έρχονται οι αλλαγές απανωτές σήμερα και η ένταση που σου δημιουργείται είναι αρκετά μεγάλη. Πολύ πιθανό να υπάρξει και απογοήτευση από κάποιες συνθήκες που θα προκύψουν σε αυτό το κομμάτι. Από το απόγευμα και μετά υπάρχει μια πιο έντονη διαίσθηση που θα σε γλιτώσει από πολλά, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, φαίνεται να συγκεντρώνεις το μυαλό σου και να επανέρχεσαι στο να δουλέψεις πάνω στους στόχους σου. Η μέρα δεν είναι ιδιαιτέρως εύκολη, γιατί θα χρειαστεί να επεξεργαστείς κάποιες ιδέες που έχεις γρήγορα αλλά αποτελεσματικά και να τις εφαρμόσεις όσο πιο πρακτικά μπορείς, χωρίς να χαθείς μέσα σε θεωρητικές προσεγγίσεις. Περίεργο αυτό. Από την άλλη, παρατηρείς πως υπάρχει μια ένταση σε συζητήσεις και εύκολα μπορεί να αλλάξει το κλίμα, κάτι που σε κρατάει σε εγρήγορση και υπερένταση. Από το απόγευμα και μετά, μέσα από επαφές που θα κάνεις θα βρεις μια πηγή έμπνευσης είτε για να δημιουργήσεις είτε για να ξεκολλήσεις και να προχωρήσεις τη δουλειά σου.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο επαγγελματικό σου κομμάτι και περιβάλλον, για να μπορέσεις να εδραιώσεις και τη θέση σου μέσα εκεί. Κάποιες σκέψεις που κάνεις μπορεί να σου δημιουργήσουν θυμό μέσα σου και να σε κάνουν να αποστασιοποιηθείς ή να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες παρακάτω. Ίσως όλο αυτό να πυροδοτείται από τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι γύρω σου, ένας τρόπος που σου δημιουργεί μια σύγχυση και μια νευρικότητα γιατί πιθανότατα δε μπορείς να ακολουθήσεις εύκολα τη ροή σήμερα. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα νιώθεις έντονα την ανάγκη να υπερασπιστείς τη θέση σου σε κάποια πράγματα αλλά και τη φιλοσοφία που ακολουθείς. Κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά και διαμάχες που μπορεί να προκύψουν θα σε κάνουν να αλλάξεις την άποψη που έχεις για τα άτομα που σχετίζονται στα θέματα αυτά. Επίσης, σου έρχονται διάφορες ιδέες από το πουθενά και σκέφτεσαι με έναν τρόπο που εύκολα χαρακτηρίζεσαι παρορμητικός και νευρικός. Από το απόγευμα και μετά μπορείς εύκολα να καταλάβεις περισσότερα από αυτά που βλέπεις, γιατί η διαίσθησή σου ενισχύεται περισσότερο.